Succesverhalen van onze klanten

We zijn trots op de successen van onze klanten. Hier delen we inspirerende verhalen over hoe we hen hebben geholpen financiële doelen te bereiken, of het nu gaat om het laten groeien van een bedrijf, het optimaliseren van belastingen of het realiseren van persoonlijke financiële ambities.

Genpower 9051
stroomvoorzieningen
Genpower

Johan Deen is een bevlogen professional bij Genpower en speelt een essentiële rol binnen het bedrijf. Met een achtergrond in werktuigbouwkunde en een diepe interesse in techniek, brengt Johan zijn passie tot uiting in zijn werk.

IPCO 17
Technische groothandel
IPCO

Nico de Leeuw startte in 1989 in Dordrecht met IPCO. Het doel was duidelijk: zijn klanten bedienen met toebehoren voor pijpleidingen. 

2231194 hak baak accountants bv linkedin 1
maritieme groothandel
Exalto

Exalto uit Hardinxveld-Giessendam is uitgegroeid tot een internationale speler. Als technische groothandel voor de maritieme sector én als ontwikkelaar en leverancier van ruitenwissersystemen voor treinen en schepen.

Ecoresult 0130
Ecologie
Ecoresult

Leon Boon is oprichter en eigenaar van Ecoresult. Ecoresult richt zich op ecologisch advies en onderzoek, zoals soortenonderzoek, advisering voor ecologische inrichting en beheer, zoals bij maaien of landinrichting. 

Transport
Nugteren Transport

Aart is bij Nugteren Transport met name verantwoordelijk voor de planning, aansturing, personeel en sales. Samen met zijn broer Wim staat hij aan het roer. Wim is hierbij verantwoordelijk voor het administratieve en technische stuk. Een mooie taakverdeling!

Notarissen
Notariskantoor Adegeest

Mariska Adegeest, eigenaresse van Notariskantoor Adegeest, deelt in deze casestudy de uitdagingen binnen haar sector. Hak + Baak Accountants heeft Adegeest geholpen om te groeien, zich aan te passen en vooruit te kijken, waardoor ze klaar zijn voor de toekomst.

Bram Baak 9867

Bent u op zoek naar een accountant of sparringpartner?
Neem contact op met Bram.


Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS