Administratie en jaar­rekeningen

Wilt u ook graag focussen op uw onderneming zonder u zorgen te maken over uw administratie? Dan bent u bij Hak + Baak aan het juiste adres!


ontdek onze 'plus'

Bij Hak + Baak kennen we onze klanten goed. Bij zowel de landelijke als regionale klanten zijn de lijntjes kort. Onze missie is om u zo goed mogelijk te ontzorgen op het gebied van uw administratie. Zo doet iedereen waar hij goed in is.

Iedere organisatie is anders en daarmee ook de wensen. Hak + Baak biedt u verschillende mogelijkheden. U kunt uw administratie volledig uitbesteden. Dat is een fijn vooruitzicht toch? Het enige wat u moet doen, is uw administratie periodiek aan ons overdragen. Dit kan maandelijks, maar ook per kwartaal. En wij doen de rest. Wij verwerken uw facturen en bankafschriften in een overzichtelijke administratie. Om zo efficiënt mogelijk te werken, kijken we samen met u welke digitale koppelingen we kunnen inzetten voor het mooiste resultaat. Complete ontzorging waarbij u wel altijd inzicht heeft in uw data!

U kunt dus uw hele administratie aan ons uitbesteden. Maar het is ook mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor losse onderdelen. Zo houdt u uw administratie in eigen hand, en stelt Hak + Baak voor u de jaarrekeningen op. 

Persoonlijk dashboard voor de toekomst

Onze accountants doen graag een stapje extra. We houden nu eenmaal van analyseren en voorspellen. Dat zit in ons DNA. Hak + Baak helpt u dan ook graag met inhoudelijke reflectie. Wat zeggen die cijfers nu precies en wat kunt u ermee? Uw administratie levert immers interessante gegevens op voor uw bedrijfsvoering. De cijfers zorgen voor informatie die u nodig heeft om uw onderneming succesvol te kunnen sturen. Onze accountants denken direct met u mee en geven u handreikingen voor de toekomst. De gewenste kerncijfers worden getoond in een persoonlijk dashboard. Betrouwbaar én overzichtelijk.

Zo kunnen wij voor u:

  • De financieringsbehoefte van uw onderneming beoordelen;

  • Samen met u de begroting opstellen;

  • Het beleid doorspreken;

  • Waar nodig kunnen wij nog interne specialisten inschakelen op specifieke onderdelen.

Uw persoonlijke dashboard zorgt ervoor dat u bijtijds actie kunt ondernemen.

Onze specialist aan het woord

“Een overzichtelijk gevoerde administratie geeft mij inspiratie en enthousiasme om met de klant door te praten over uitdagingen voor de toekomst. Deze uitdagingen leg ik graag vast in een begroting of als kengetal binnen een dashboard.”

Hanneke van Maren

Accountant

Uw administratie uitbesteden? Neem even contact op met Hanneke.


Hak + Baak is uw accountantskantoor die u volledig of deels kan ontzorgen. Hanneke bespreekt graag wat het beste past bij uw organisatie.

Overige services & diensten


Administratie en jaar­rekeningen

Bekijk

Estate planning voor vermogens­overdracht

Bekijk

With non- profit Accountancy

Bekijk

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS