Administratie en jaar­rekeningen

Wilt u ook graag focussen op uw onderneming zonder u zorgen te maken over uw administratie? Dan bent u bij Hak + Baak aan het juiste adres!

ontdek onze 'plus'

Bij Hak + Baak kennen we onze klanten goed. Bij zowel de grote als de wat kleinere klanten zijn de lijntjes kort. Onze missie is om u zo goed mogelijk te ontzorgen op het gebied van uw administratie. Zo doet iedereen waar hij goed in is.

Iedere organisatie is anders en daarmee ook de wensen. Hak + Baak biedt u verschillende mogelijkheden. U kunt uw administratie volledig uitbesteden. Dat is een fijn vooruitzicht toch? Het enige wat u moet doen, is uw administratie periodiek aan ons overdragen. Dit kan maandelijks, maar ook per kwartaal. En wij doen de rest. Wij verwerken uw facturen en bankafschriften in een overzichtelijke administratie. Om zo efficiënt mogelijk te werken, kijken we samen met u welke digitale koppelingen we kunnen inzetten voor het beste resultaat. Complete ontzorging waarbij u wel altijd inzicht heeft in uw data!

U kunt dus uw hele administratie aan ons uitbesteden. Maar het is ook mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor losse onderdelen. Zo houdt u uw administratie in eigen hand, en stelt Hak + Baak voor u de jaarrekeningen op.

opstellen van jaarrekeningen

Het opstellen van jaarrekeningen is een cruciaal onderdeel van uw financiële verantwoording en strategische planning. Onze specialisten bij Hak + Baak hebben ruime ervaring in het nauwkeurig samenstellen van jaarrekeningen die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Het verzamelen en verwerken van financiële gegevens
  • Het opstellen van de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichtingen
  • Het beoordelen en analyseren van de financiële positie van uw organisatie
  • Het verstrekken van inzicht in de prestaties en resultaten van het afgelopen boekjaar
  • Het adviseren over mogelijke optimalisaties en verbeteringen

Door Hak + Baak in te schakelen voor het opstellen van uw jaarrekeningen, kunt u erop vertrouwen dat uw financiële verslaglegging op professionele wijze wordt afgehandeld, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en transparantie te verschaffen in uw financiële situatie.

Onze specialist aan het woord

"Nauwkeurig opgestelde jaarrekeningen bieden niet alleen inzicht in het verleden, maar fungeren tevens als kompas voor de toekomstige strategie en groei. Dit geeft mij de inspiratie en het enthousiasme om met de klant door te praten over uitdagingen en kansen voor de toekomst."

Hanneke van Maren
Accountant
Hanneke van Maren 9716

Uw administratie uitbesteden of uw jaarcijfers laten opstellen?
Neem contact op met Hanneke.


Overige diensten


Administratie en jaar­rekeningen

Administratie en jaar­rekeningen

Bekijk
Estate planning voor vermogens­overdracht

Estate planning voor vermogens­overdracht

Bekijk
Strategisch en bedrijfseconomisch advies

Strategisch en bedrijfseconomisch advies

Bekijk

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS