Loonloket

Wij weten uit ervaring dat van administratie- en accountantskantoren wordt gevraagd om snel en flexibel in te kunnen spelen op alle veranderingen. Dit vraagt om de vakkennis op verschillende gebieden op peil te houden en om continue te innoveren.

Door de salarisadministratie uit te besteden of door samenwerking met een partij die alle kennis in huis heeft kunt u op dit gebied alle expertise en continuïteit bieden die u nodig heeft.


ontdek onze 'plus'

Het Loonloket is het onzichtbare verlengstuk van uw organisatie. Met een online tool en een team van ervaren specialisten ondersteunen we u bij alle aspecten van de salarisadministratie. Daarbij blijven we nadrukkelijk op de achtergrond.

Bovendien bepaalt u zelf welke mate van dienstverlening bij uw organisatie past. Alleen de online tool? Een compleet pakket met HR-advies? Of liever iets daartussenin? U bepaalt. Zo houdt u focus op uw core business en heeft u toch de zekerheid dat de salarisadministratie tot in de puntjes geregeld is.

Kijk voor meer informatie of contact even op hun website www.hetloonloket.nl.

Onze specialist aan het woord

 “Mijn uitdaging is om samen met de aangesloten accountants- en administratiekantoren continu te onderzoeken welke administratieve (personeels)processen verder geautomatiseerd kunnen worden en hoe wij nog meer waarde kunnen toevoegen in het proces van hebben en in dienst houden van personeel.”

David van Delft

Consultant

Wilt u ook meer uit uw salaris­administratie halen? Neem contact op met David.


Overige services & diensten


Administratie en jaar­rekeningen

Bekijk

Estate planning voor vermogens­overdracht

Bekijk

With non- profit Accountancy

Bekijk
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl