Over Hak+Baak

Hak + Baak is een onafhankelijk accountantskantoor in het hart van de Drechtsteden. Inmiddels telt onze organisatie 55 medewerkers, een mooi aantal om echt verschil te kunnen maken. Groot genoeg voor impact, klein genoeg voor persoonlijk contact.

Ons doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. En dat doen we graag op basis van vertrouwen, een lange termijn relatie en oprechte aandacht voor uw unieke situatie.


H&B Kantoo 0745
Werkwijze van Hak + Baak

Hak + Baak is toonaangevend in hoogwaardige accountancy en financiële advisering en beschikt over de benodigde expertise en middelen om u de best mogelijke dienstverlening te bieden. Wat de levensfase van uw organisatie ook is, u kunt rekenen op onze diepgaande kennis en vaardigheden.

Onze diensten omvatten administratie en jaarrekeningen, fiscaal juridisch advies, HR- en salarisadvies, begeleiding bij overnames en opvolgingskwesties, estate planning voor vermogensoverdracht, dashboarding voor heldere inzichten en rapportage, evenals strategisch en bedrijfseconomisch advies.

Bij Hak + Baak geloven we in partnerschap en resultaatgerichte oplossingen. Onze relatiebeheerders staan klaar om u te ondersteunen en uw verwachtingen te overtreffen. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw financiële succesverhaal.

Genpower 9141
MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Bij Hak + Baak draait alles om samenwerking. Wij geloven dat in een ontspannen en inspirerende sfeer de beste resultaten worden bereikt. Ons team is een hechte groep mensen die elkaar ondersteunt, uitdaagt en inspireert. Welkom bij Hak + Baak, waar we met passie, plezier en expertise werken aan de toekomst.

Maak hier kennis met onze relatiebeheerders.

Bekijk ons team
Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS