Over Hak+Baak

Hak + Baak is een onafhankelijk accountantskantoor in het hart van de Drechtsteden. Inmiddels telt onze organisatie 55 medewerkers, een mooi aantal om echt verschil te kunnen maken. Groot genoeg voor impact, klein genoeg voor persoonlijk contact.

Ons doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. En dat doen we graag op basis van vertrouwen, een lange termijn relatie en oprechte aandacht voor uw unieke situatie.


Werkwijze van Hak + Baak

Hoe kunt u verzekerd zijn van de beste service en het juiste advies? Wij luisteren naar uw verhaal en gaan vervolgens samen met u in gesprek. We kijken naar de huidige situatie en bespreken uw wensen en ambities voor de toekomst. Waar liggen kansen en tegen welke uitdagingen loopt u aan? Onze diepgaande kennis van financiële, fiscale en juridische wet- en regelgeving in combinatie met onze specifieke sector kennis, zorgen voor een gefundeerd advies!

Wij werken pro-actief, we gaan uit van wederzijds vertrouwen. Wij zijn succesvol als we blijvend toegevoegde waarde kunnen bieden!

Hak + Baak levert op hoog niveau fiscale advisering en beschikt over alle middelen voor een optimale dienstverlening. In welke levensfase uw organisatie zich ook bevindt, u kunt verzekerd zijn van onze kennis en kunde.

Om u nog beter te kunnen adviseren, hebben wij de Waardemonitor ontwikkeld. Doe er uw voordeel mee, en sorteer voor op de toekomst!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Accountancy gaat over cijfers, maar bovenal om vertrouwen. Een goede samenwerking komt alleen tot stand als je elkaar vertrouwt. En daar doen we bij Hak + Baak niet geheimzinnig over. We zijn graag transparant en we streven naar een lange termijn relatie. 

Leer ons team van specialisten kennen!

Bekijk ons team

Even voorstellen? Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS