Casestudy 
Het succesverhaal van Exalto
2231194 hak baak accountants bv linkedin 1

Exalto uit Hardinxveld-Giessendam is uitgegroeid tot een internationale speler. Als technische groothandel voor de maritieme sector én als ontwikkelaar en leverancier van ruitenwissersystemen voor treinen en schepen. Ondanks die internationale ontwikkeling, werd de keuze van Exalto voor Hak + Baak Accountants met een PLUS ooit ingegeven door een lokaal motief. Algemeen directeur Jurrian Krijnen is zeer tevreden over onze diverse dienstverlening!


Jurrian Krijnen levert als algemeen directeur een significante bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Exalto. Het productassortiment is verder gediversifieerd en het bedrijf richt zich op het leveren van geavanceerde en op maat gemaakte oplossingen voor de maritieme industrie en ruitenwissers voor schepen en treinen.

Exalto: rijke geschiedenis

Exalto heeft een rijke geschiedenis. Het familiebedrijf werd al in 1953 opgericht. Vanaf dat begin levert zij hoogwaardige producten aan de maritieme industrie. Het begon met een bescheiden werkplaats, waar de nadruk lag op het produceren van scheepsramen. Al snel werd Exalto erkend om haar vakmanschap en betrouwbaarheid. Het bedrijf groeide gestaag en het productassortiment groeide mee. In de loop der jaren voegde Exalto ruitenwissers voor schepen en treinen en meer maritieme artikelen toe aan zijn aanbod. Door voortdurende innovatie en het leveren van kwaliteitsproducten heeft Exalto een betrouwbare reputatie opgebouwd. Voor de maritieme industrie wereldwijd en voor het leveren van ruitenwissers voor treinen. Exalto is een toonaangevende speler in de sector. Ze bouwt voort op een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise en voldoen aan de steeds evoluerende behoeften van de maritieme- en railmarkt.

Veel meer dan een accountant

Jurrian: “De dienstverlening van Hak + Baak voor Exalto speelt zich af op verschillende niveaus. Zij staan ons bij met fiscaal advies op topniveau: heel belangrijk bij onze internationale overnames, zoals vorig jaar in het geval van een Noors bedrijf.” Hij vervolgt: “Daarnaast ondersteunen zij onze twee werkmaatschappijen administratief voordat de jaarrekeningen door hen samengesteld worden. Zij zetten in de financiële administratie de punten op de ‘i’. Voorheen deden ze dat als losse opdrachten, maar ondertussen op reguliere basis. De derde dienst die wij bij Hak + Baak afnemen is op het gebied van HR. Niet alleen de salarisverwerking, maar juist ook heel het opstellen van het HR-beleid. Dat gaat letterlijk van functieschalen en loonhuizen, via beoordelingsgesprekken tot het handboek arbeidsvoorwaarden. Hak + Baak is voor ons veel meer dan een accountant!”

Opgelost voordat je het weet

“De kracht van Hak + Baak schuilt behalve in hun vakkundigheid, vooral ook in hun dienstverlening”, zegt Jurrian. “Ze zijn professioneel, hebben kennis van zaken, maar het gaat veel verder dan de ‘cijfers’! Ze zijn zeer servicegericht en komen altijd met oplossingen: linksom of rechtsom. Ze onderscheiden zich omdat ze het tegenovergestelde van bureaucratisch zijn. Oplossingsgericht en to the point is echt hun meerwaarde!” Jurrian: “Door de jaren heen hebben zij ons door en door leren kennen. Dat schakelt makkelijker én maakt de relatie persoonlijker. Wij weten per dienstverlening precies wie ons vaste aanspreekpunt is.”

Klantcase Exalto 5
Een echte meerwaarde

Jurrian: “Wij waren ooit op zoek naar een lokale partner. Dat was zeker een belangrijk argument: makkelijk om binnen te stappen, bekend met de regio én regionale bedrijven. De onderscheidende kwaliteiten die ik benoemde, komen daar nog bovenop. Door de wijze waarop ze hun diensten verlenen vormen ze echt een meerwaarde. Ze ontzorgen ons en zijn een betrouwbare partner. Vertrouwen vinden wij heel belangrijk. Dat betekent dat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn! Hak + Baak pakt dat perfect op en dat geldt voor al hun medewerkers. De combinatie van mensen en diensten is heel goed!”

Over Hak + Baak

Hak + Baak is een onafhankelijk accountantskantoor in het hart van de Drechtsteden. Inmiddels telt onze organisatie 55 medewerkers, een mooi aantal om echt verschil te kunnen maken. Groot genoeg voor impact, klein genoeg voor echte toewijding en persoonlijke relaties. Ons doel is om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en adviseren. En dat doen we graag op basis van vertrouwen, een langetermijnrelatie en oprechte aandacht voor uw unieke situatie.

Ad den Hoedt 9792

Meer weten over deze case of onze diensten?
Neem contact op met Ad.


Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden support Windows support MacOS