Patroon Patroon Patroon
20 juni 2024
Zilverwerk!
2240916 Hak & Baak content 18 06 Overzicht

Annemiek Herweijer werkt al 25 jaar bij ons! De 43-jarige zelfstandig assistent-accountant begon na haar vwo-diploma op haar achttiende bij Hak + Baak Accountants op de loonadministratie en vertelt in dit jubileuminterview over haar carrière, haar gezin en haar favoriete vrijetijdsbestedingen.

 


Wij hebben haar zilveren jubileum inmiddels al gevierd in een gezellig restaurant met een aantal collega’s. Op 1 juli aanstaande wordt het nog met alle collega’s op kantoor gevierd!

Begonnen bij loonadministratie

Annemiek: “Ik ben mijn carrière bij Hak + Baak Accountants begonnen op de loonadministratie. Naast mijn werk volgde ik in de avonduren een opleiding voor de loonadministratie en vervolgens voor de financiële administratie. Ik ben begonnen met PDL en vervolgens SPD, dat is een opleiding op HBO-niveau. Het werken en leren is een leuke combinatie, omdat je gelijk in de praktijk bezig bent en daardoor de leerstof van je studie gelijk kan toepassen.”

Overstap naar financiële administratie

“Na een aantal jaar op de loonadministratie, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik overgestapt naar de functie van assistent-accountant”, vervolgt Annemiek. “Sindsdien werk ik aan het boeken en controleren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het bezoeken van klanten. In die jaren heb ik leuke contacten met vaste klanten opgebouwd: sommige klanten ken ik al twintig jaar.” 

Collegialiteit en betrokkenheid

Annemiek: “De collegialiteit en betrokkenheid maakt van Hak + Baak Accountants een bijzondere werkplek. Er wordt niet alleen op professioneel vlak met elkaar meegeleefd, maar ook privé. De werkdruk is prima te doen en de werkverdeling gaat altijd in overleg. Hoewel we groeien, blijft de bedrijfscultuur herkenbaar en voelt goed aan. Dat waardeer ik zeer!”

Kwaliteit leveren

“Mijn ambitie is zo goed mogelijk mijn werk te doen. In ons vak zijn er voortdurend veranderingen in wet- en regelgeving, wat het werk uitdagend maakt. Mijn doelstelling is altijd streven naar kwaliteit. Binnen het bedrijf zijn er bovendien mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.”

Werk en privéleven combineren

Annemiek: “Ik ben getrouwd en heb drie dochters van vijftien, dertien en acht jaar oud. Een leuk detail mijn man heb ik hier bij Hak + Baak leren kennen. Ik werk inmiddels twee dagen, wat goed te combineren is met het gezin. We wonen in Bleskensgraaf, daar ben ik geboren en getogen.”

Fietsen, skiën en winkelen

“In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje op de racefiets met mijn man of met mijn tweelingzus en ga ik graag winkelen met mijn dochters. In de zomer gaan we alweer een aantal jaar naar het Lago Maggiore of het meer van Annecy. De combinatie van bergen, water en fietsen spreekt ons aan! In de winter gaan we graag op wintersport nu de kinderen wat ouder zijn!”


Wij feliciteren Annemiek nogmaals met haar zilveren jubileum en zijn erg blij met haar: op naar de volgende 25 jaar! Maakt de carrière van Annemiek u nieuwsgierig naar een functie in ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden