Patroon Patroon Patroon
13 September 2023
Teamuitje op Texel!
Texel

Echt weg met z’n allen, en dat in Nederland: dan moet je een eiland opzoeken! Zo gezegd, zo gedaan: op donderdag vertrokken we met ons complete team richting Waddenzee voor een paar dagen op Texel!


Vanuit het Van der Valk Hotel in De Koog hebben we een aantal heerlijke dagen beleefd. Om te beginnen maakten we een tocht op een echte garnalenkotter. Van dichtbij hebben we de vangst én het verwerken meegemaakt. Na het koken van de garnalen mochten we natuurlijk proeven!

Zonsondergang

Zo’n heerlijke dag sluit je natuurlijk af met een schemerwandeling. Met z’n allen de ondergaande zon tegemoet en genieten van het uitzicht en de rust. Want de volgende dag stond er alweer actie op de planning: een autopuzzeltocht over het eiland.

Helmen & wetsuits

En dat was pas het begin van de inspanningen. Want ’s middags werden we vanaf het strand het water opgestuurd. Helmen op, wetsuits aan en roeien en suppen maar! We hebben veel lol gehad en het mooie weer hielp daarbij.

Pubquiz

Van alle vermoeienissen bekomen, schoven we vervolgens aan voor een heerlijke barbecue maaltijd. Om de avond én het uitje in alle gezelligheid met een pubquiz te besluiten. Op zaterdagmorgen zijn we na het ontbijt weer vertrokken richting huis. Het was een prima georganiseerd en gezellig uitje, waarin we als team de band hebben versterkt.

Ben je benieuwd naar ons team en wil je daar ook deel van uitmaken? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden