Patroon Patroon Patroon
9 mei 2022
Nieuwe versie van Loket.nl

Afgelopen weken heeft u bij het inloggen in Loket.nl al een melding kunnen zien dat vanaf begin mei de inlog omgezet gaat worden naar een nieuwe versie. 


Als u zelf de overstap al heeft gemaakt, verandert er voor u niets. Maakte u tot op heden nog geen gebruik van de nieuwe versie dan zal de lay-out van Loket.nl voor u gaan veranderen. Daarom hebben we een nieuwe handleiding voor u gemaakt om te zorgen dat u alles op een makkelijke manier terug kan vinden. Deze handleiding vindt u hier. Wilt u een uitgebreidere rondleiding door het pakket, bekijk dan vooral ook deze video. 

Goed om te weten is dat nog niet alle functionaliteiten overgezet zijn naar de nieuwe versie. Daarom blijft de oude versie (vanuit de nieuwe versie) beschikbaar. Hoe u terugkomt in de oude versie staat daarom ook beschreven in de handleiding. Als u Loket.nl enkel gebruikt voor het ophalen van salarisstroken en loonaangiftes dan kunt u met de nieuwe versie al volledig uit de voeten. 

Kunt u ondanks de handleiding en/of de video uw weg niet vinden in de nieuwe versie? Neem dan gerust even contact op met uw contactpersoon. Deze helpt u graag verder. 

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden