Patroon
20 februari 2024
Maak kennis met Karin Heijkoop!
2240089 Hak + Baak   content 20 02   Facebook

We zijn verheugd onze nieuwe medewerker, Karin Heijkoop, aan u voor te stellen. Karin is een ervaren accountant en belastingadviseur met een indrukwekkende carrière. Ze is op 1 februari bij ons begonnen en we zijn blij haar in ons team te verwelkomen!Expertise

Karin: “Ik heb ruime ervaring als accountant en belastingadviseur. In de achterliggende jaren heb ik veel kennis en expertise opgebouwd. Via een recruiter op LinkedIn ben ik bij Hak + Baak Accountants terechtgekomen.” Ze vervolgt: “Ik werk hier ook weer als accountant en belastingadviseur. Deze combinatie biedt mij een uitdagende en boeiende werkomgeving. Zo kan ik mijn vaardigheden op beide gebieden benutten.”

Nieuwe systemen

“Hoewel het even wennen is aan de nieuwe systemen, voel ik mij snel thuis bij Hak + Baak Accountants”, vertelt Karin. “Ik waardeer de behulpzaamheid van mijn collega’s en de ontspannen, maar professionele sfeer van het team. We voeren regelmatig vaktechnisch overleg. Zo blijf ik mij ontwikkelen.”

Ambitie

Karin: “Mijn ambitie is om onze cliënten samen met collega’s zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hak +Baak Accountants biedt mij daarvoor volop ruimte en mogelijkheden”. 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Verder ben ik creatief, handwerk ik graag  en maak ik graag kleding.

Wij heten Karin van harte welkom bij Hak + Baak Accountants en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Bent u op zoek naar deskundig advies op het gebied van accountancy en belastingen? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat Hak + Baak voor u kan betekenen.

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden