Patroon Patroon Patroon
19 april 2024
‘Ik voel mij gestimuleerd in mijn persoonlijke ontwikkeling’
2240563 Hak & Baak content 09 april Overzicht

Nellie den Ouden uit Nieuw-Lekkerland is tien jaar geleden bij ons komen werken. Nadat ze in sneltreinvaart de secretaresseopleiding aan het Hoornbeeck College had afgerond, kwam ze ons team al op zeventienjarige leeftijd versterken!


In dit interview vertelt Nellie hoe haar carrière bij Hak + Baak sindsdien is verlopen.

Variatie

Nellie: “Ik ben ooit begonnen als secretaresse, maar nu werk ik als beginnend assistent-accountant. Mijn dagen zijn goed gevuld met het verwerken en controleren van de administraties van onze klanten. Wekelijks zorg ik dat de administraties van mijn eigen klantenbestand up-to-date zijn. De laatste tijd houd ik me ook bezig met het doen van btw-aangiften en het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen. Daarnaast ondersteun ik, wanneer het erg druk is, de collega’s van het secretariaat. Die variatie maakt het juist zo leuk!”

Ontwikkelen

“In 2018 kwam de vraag of ik me verder wilde ontwikkelen”, vertelt Nellie. “De administratieve kant trok mij aan, daarom ben ik gestart met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BkB) en heb vervolgens mijn opleidingen vervolgd bij Markus Verbeek, veelal in eigen tijd naast mijn werk. Later heb ik ook het Praktijkdiploma Boekhouden (PdB), de opvolger van BkB, gehaald. De privélessen waren daarbij een geweldige steun!”

Goed gevoel

Nellie: “Nu ben ik bezig met de opleiding MBA en heb al drie van de vier vakken gehaald. Vooral het steeds dieper ingaan op de materie, zoals belastingwetgeving, vind ik interessant. Gelukkig biedt Hak + Baak mij alle ruimte om te studeren!” Nellie heeft het op alle vlakken goed naar haar zin bij Hak + Baak: “Elke dag ga ik met een goed gevoel naar mijn werk. Ik voel mij vertrouwd met mijn collega’s en de sfeer en omgang zijn erg prettig.” 

Verantwoordelijkheid en vrijheid

De eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, met regelmatige feedback en vertrouwen, noemt Nellie als belangrijke redenen waarom zij zich gestimuleerd voelt in haar persoonlijke ontwikkeling. “Zonder dat ik een gevoel krijg gecontroleerd te worden. Dat wij regionaal en persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten, geeft het werk een extra dimensie. Het is een professionele omgeving, maar de sfeer is open, vertrouwd en fijn.”

Ambities

Nellie: “Mijn ambitie ligt in het verder specialiseren. Ik zou graag losse vakken willen volgen die elk drie maanden duren. Ik wil mij bijvoorbeeld toeleggen op het samenstellen van jaarrekeningen. Daar leer ik intern ook al veel over. De vrijheid die ik voel, helpt mij gericht te leren en te kiezen wat goed aansluit bij mijn interesse en werk.”

Vertrouwd Nieuw-Lekkerland

“Ik heb sinds een jaar een relatie met een collega. We hebben recent een huis gekocht, wat natuurlijk erg spannend is. Nu woon ik in Bleskensgraaf, maar als we deze zomer de sleutel krijgen, ga ik snel weer terug naar mijn vertrouwde Nieuw-Lekkerland! In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vriendinnen en ben ik actief binnen de kerk.”

Familietraditie

Nellie, tot slot: “Familie is erg belangrijk voor mij. Voor vakanties trek ik graag de bergen in, bijvoorbeeld de Dolomieten. Maar dit jaar staat er een klusvakantie en verhuizing op de planning! Misschien komt er nog een stedentrip bij. Mijn favoriete plek in Nederland is Ameland, waar ik net met familie ben geweest: dat is al een lange traditie.”

Maakt het verhaal van Nellie je nieuwsgierig naar werken bij Hak + Baak Accountants met een plus? Bekijk dan onze vacatures.

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden