Patroon Patroon Patroon
20 maart 2024
Collega’s bezoeken projecten Bible League op Cuba
Hak & Baak - Bible League Cuba

Enkele collega’s hebben afgelopen week een reis gemaakt door Cuba. Hak+Baak is al vele jaren betrokken bij het werk van Bible League International.


Sinds een aantal jaren wordt in Cuba gebouwd aan deze organisatie, die invulling probeert te geven aan de grote vraag naar bijbels en studiemateriaal.

Inzet en enthousiasme

Hoewel de organisatie nog in de kinderschoenen staat, gebeurt er al heel veel. Het was indrukwekkend te zien met welke inzet en enthousiasme het werk wordt opgepakt. Veel Cubanen zijn inmiddels bereikt, maar de behoefte aan bijbels blijft groot. Dat geldt met name ook voor studiemateriaal waarmee je kunt leren om heel praktisch het persoonlijk geloof in je leven in te zetten tot nut van de naaste.

Zingeving en nut

Bijzonder dat een communistische overheid ook gaat inzien dat kerken helemaal niet bedreigend zijn, maar veel zingeving en nut kunnen brengen in een samenleving. De financiële steun die we al jaren geven voor projecten als deze, krijgt op deze wijze nog veel meer inhoud. Zeker ook toen we zelf mee mochten helpen om geïllustreerde bijbels uit te delen aan kinderen.

Als toerist genoten

Natuurlijk hebben we ook als toerist genoten van de stad Havana, van het mooie platteland, van de tropische stranden, van de sigaren en de rum. Maar zeker ook van de classic cars, die daar nog in groten getale rondrijden!

Cuba heeft wel een beetje ons hart gestolen. We hopen dat door onze blijvende steun het missionaire werk van Bible League gezegend wordt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kees Ippel 9825

Even kennismaken?
Neem dan contact op met Kees.


Onze werkwijze is gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. We komen graag met u in gesprek om even kennis te maken!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden