Een nieuwe loot aan de Hak + Baak stam

In dit nieuwsbericht: een nieuwe loot aan de Hak + Baak stam

Zoals u van ons gewend bent, kijken wij verder dan alleen cijfers. Onze lijnen zijn kort en onze missie is om u zo goed mogelijk te ontzorgen bij alles wat komt kijken bij het uitoefenen van uw onderneming. Elke situatie is anders en voor elke specifieke situatie geven wij een passend advies.

Omdat wij willen dat u onze ‘plus’ ervaart, vinden wij het belangrijk dat er naast een goed advies ook concrete stappen gezet worden. Zo innoveren en investeren wij continu in vakmensen, dienstverlening en handige tools. Onze dienstverlening gaat dan ook veel verder dan het bespreken van de jaarrekening. Zo hebben wij in 2015 het Loonloket (de expert op het gebied van salaris en HR) opgericht en in 2019 het Arboloket (volledig gecertificeerde arbodienst). Vanuit verschillende brainstormsessies hebben wij in 2020 de slimme HR-scan ontwikkeld. Het invullen van de scan kost u ongeveer 10 minuten. Na het beantwoorden van de laatste vraag ontvangt u meteen uw persoonlijke adviesrapport in de e-mail. Een specialist neemt vervolgens contact met u op om een aantal onderdelen kort toe te lichten. De scan, het rapport en de toelichting is voor klanten van ons kantoor kosteloos.

Uit de vele gesprekken met onze klanten komt steeds naar voren dat werkgevers behoefte hebben aan een gedegen advies op het gebied van inkomensverzekeringen in combinatie met een koppeling aan de salarisadministratie zodat de verzekering altijd up to date is. De Wet op het financieel toezicht (WFT) is hier heel stellig in: Het is niet toegestaan om zonder een, door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verleende, vergunning te adviseren of te bemiddelen. Hak en Baak heeft deze vergunning niet maar één van onze partners bij het Loonloket, David van Delft, heeft jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen.

Gezien het bovenstaande heeft de directie van Hak + Baak besloten om begin dit jaar het Verzekerloket B.V. op te richten en hiervoor een vergunning aan te vragen bij de AFM. Deze vergunning is toegekend onder nummer 12048122. Het Verzekerloket richt zich op zorg- en inkomensverzekeringen gekoppeld aan de salarisadministratie. Binnenkort ontvangt u een nieuwsbrief van het Verzekerloket waarin zij u meer vertellen wat het Verzekerloket voor u kan betekenen. Uiteraard kunt u een kijkje nemen op hun website of neem contact op. Het telefoonnummer is 085 048 77 70.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden