Uitfasering cliëntenportaal

Cliëntenportaal

Sinds een aantal dagen hebben wij te kampen met technische problemen met het inloggen op het cliëntenportaal. Mogelijk heeft u hier hinder van ondervonden en kunt u niet meer inloggen op Salaris Online. Wij bieden u onze excuses aan voor dit ongemak. 

Helaas blijken deze inlogproblemen hardnekkiger dan gedacht en is er geen eenvoudige oplossing voorhanden. Het cliëntenportaal wordt nagenoeg uitsluitend gebruikt om in te loggen in Salaris Online. Daarom hebben we besloten om u voorlopig rechtstreeks in te laten loggen in Salaris Online en het cliëntenportaal af te sluiten. Onderstaand treft u een korte handleiding aan hoe u nu in kunt loggen.

Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een nieuw cliëntenportaal. De komende maanden wordt u hierover verder geïnformeerd. 

Wij hechten er belang aan om te benadrukken dat uw gegevens op geen enkel moment in gevaar zijn geweest.

Inloggen Salaris Online

Eerder heeft u ingelogd in het cliëntenportaal en van daaruit werd u automatisch ingelogd in Salaris Online. Vanaf nu zult u rechtstreeks inloggen in Salaris Online. In bijna alle gevallen is de gebruikersnaam die u gebruikte om in te loggen op het cliëntenportaal gelijk aan de gebruikersnaam in de salarisadministratie. Deze is dus bij u bekend. Uw wachtwoord moet wel gereset worden. Dit kunt u als volgt doen.
 
Als u op onze website op de knop “Inloggen Salaris Online” klikt krijgt u een inlogscherm te zien. Onderaan dit scherm treft u de knop "Wachtwoord vergeten" aan. Klik op deze knop en vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op “Wachtwoord herstellen”. Als het goed is ontvangt u binnen enkele momenten een email waarmee u uw eigen wachtwoord in kunt stellen. Zodra u dat gedaan heeft kunt u op de nieuwe wijze inloggen


Ontvangt u geen mail, of lukt het niet om in te loggen, neem dan contact met ons op via 0184-420328. Wanneer u aan de telefoniste doorgeeft dat er sprake is van een inlogprobleem, wordt u doorverbonden met iemand die u verder kan helpen.

Zijn er meerdere gebruikers van Salaris Online in uw organisatie? Deel deze email dan ook met deze collega's. Let op! Gebruikers van het werknemerloket kunnen op de gebruikelijke wijze blijven inloggen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren

Volgt u ons al?

Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl Algemene voorwaarden