Sector
vastgoed

De markt voor onroerend goed is continu in beweging. Niet heel lang geleden waren woningen moeilijk te verkopen, waar ze nu niet aan te slepen zijn. Dit zorgt voor een dynamische bedrijfsvoering.


Vastgoed en Hak + Baak

Hak + Baak houdt de veranderingen in de vastgoedsector nauwlettend in de gaten. Demografische ontwikkelingen, veranderingen op de arbeidsmarkt, financierbaarheid en economische ontwikkeling kunnen namelijk van grote impact zijn. Daarbij komt dat duurzaamheid en eventuele subsidies een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Energielabels worden bijvoorbeeld steeds meer bepalend voor de courantheid, waardering en financierbaarheid van vastgoed.

Hak + Baak heeft naast een jarenlange ervaring ook affiniteit met vastgoed. We denken met u als ondernemer, ontwikkelaar of belegger mee, zodat u de juiste keuzes maakt. Daarbij spelen niet alleen bedrijfseconomische aspecten maar ook wijzigingen in regelgeving, zowel fiscaal als op het gebied van verslaggeving, een rol. Dat vergt een vooruitziende blik. Waar nodig en gewenst maken wij gebruik van ons netwerk met specialisten op dit gebied.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Onze specialisten aan het woord

“Regelmatig hebben wij te maken met investerings- en beleggingsvraagstukken. Vaak wordt ons de vraag gesteld of het verstandiger is om privé of zakelijk te beleggen. Dit zien wij altijd als interessante vraagstukken. Soms valt er door regelgeving niks te kiezen. Maar als er wel diverse mogelijkheden zijn, gaan wij graag met u in gesprek om de beste oplossing voor u te kiezen. Ervaring leert dat dit niet altijd de voordeligste oplossing voor de klant hoeft te zijn. Waar het om gaat is dat we gezamenlijk tot een oplossing komen die het beste voelt voor de klant. Bijvoorbeeld als de klant kiest voor een oplossing met zo min mogelijk administratieve rompslomp. Het faciliteren en adviseren van dergelijke afwegingen zien wij als een mooie, waardevolle taak!”

Ad den Hoedt en Bram Baak

Accountant, Fiscaal & Notarieel jurist

Vragen op het gebied van Vastgoed? Neem contact op met Ad.


Ad bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl