Sector transport

Transport over weg en water is van oudsher één van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie. Hak + Baak kent deze sector van binnen en van buiten. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Interessante trends waar wij mee te maken hebben, zijn bijvoorbeeld: innovatie op het gebied van opslag en distributie.

Natuurlijk is het thema duurzaamheid ook niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Ook nieuwe Europese wetgeving en klimaatafspraken zijn van invloed op de transportsector. Allemaal belangrijke indicatoren om rekening mee te houden voor de toekomst.


Altijd een stap vooruit binnen de transportsector

Om uw concurrentie voor te blijven, is het essentieel om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Hak + Baak houdt u ten alle tijden up to date, zodat u bijtijds kunt voorsorteren en uw strategie kunt aanpassen. Er zijn nu eenmaal investeringen in duurzaamheid en innovatie nodig om voorop te blijven lopen.

Hoe u dat het beste kunt doen? Daar gaan we samen voor zitten. Op basis van uw ambities, in combinatie met onze kennis, stippelen we een duidelijke strategie uit. We luisteren, onderzoeken, overleggen en adviseren. Zodat u in controle blijft van uw business!

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Uitgelichte case


nugteren transport

Hak + Baak is gespecialiseerd in de sector Transport. Eén van onze klanten is Nugteren Transport. Wij hebben inmiddels een jarenlange relatie met hen opgebouwd en ze geholpen om hun onderneming klaar te maken voor de toekomst. 

Wilt u meer weten over de rol die Hak + Baak vervult voor Nugteren Transport? Aart Nugteren deelt zijn ervaringen in deze casestudy! 

Onze specialisten aan het woord

“Al vele jaren zijn wij werkzaam in de sector Transport & Logistiek. Het is fascinerend om te zien hoe deze markt letterlijk en figuurlijk in beweging is. Innovatie, duurzaamheid en veranderende regelgeving kunnen grote invloed hebben op uw onderneming. Dat gaat soms gepaard met complexe beslissingen die voor u als ondernemer soms niet te overzien zijn. Dat is wat wij leuk vinden aan ons vak als accountant adviseur. Natuurlijk helpen wij u met de loonadministratie en jaaropgaven. En natuurlijk denken wij met u mee over hoe u als ondernemer het beste om kunt gaan met veranderende CAO’s. De basis moet gewoon staan. Maar daarnaast praten wij graag met u als ondernemer door over de uitdagingen binnen uw organisatie en kunnen wij onze jarenlange sectorkennis nuttig toepassen op uw specifieke problematiek.”

Lennert Muilwijk en Kees Ippel

Accountants

Zoekt u specificiek naar informatie voor de transportbranche?
Neem contact op met Kees.


Kees bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl