Sector
notariaat en advocatuur

De branche van notariaat & advocatuur is enerzijds traditioneel, maar anderzijds ook aan verandering onderhevig. De markt is transparanter geworden en een deel van het werk wordt daar waar mogelijk overgenomen door alternatieve dienstverleners zoals mediators en juristen.

Een spreiding in dienstverlening maakt dat notaris- en advocatenkantoren minder gevoelig zijn voor economische teruggang, maar specialisatie is nodig om gekend te worden in de markt. Veranderingen in verdienmodellen en tariefstructuren dwingt kantoren om na te denken over de toekomst. En dat is precies waar de expertise ligt van Hak + Baak.


Notariaat & Advocatuur en Hak + Baak

Hak + Baak adviseert hoe u het beste kunt voldoen aan de geldende wet -en regelgeving. Vooral voor notariskantoren luistert het zeer nauw om te voldoen aan de voorschriften vanuit het Bureau Financieel Toezicht. Het is van belang dat de financiële administratie actueel is vanwege de derdengelden.

Hak + Baak neemt u die zorg uit handen, inclusief het verlenen van ondersteuning bij de verplichte periodieke rapportages. In uw sector geldt: tijd = geld. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom streven we ernaar om uw tijd zo nuttig mogelijk te besteden. Wij ontzorgen u waar mogelijk, en adviseren u als we kansen zien binnen uw sector.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Uitgelichte case


Notariskantoor adegeest

Hak + Baak is een specialist als het de sector notariaat & advocatuur betreft. In de wereld van notariaat en advocatuur is het uiterst belangrijk om te voldoen aan alle wetten & regelgeving.  Doordat Hak + Bak al jarenlang werkzaam is binnen deze sector, beschikken wij over de juiste ervaring om uw bedrijf te ondersteunen en van het juiste advies te voorzien. 

Mariska Adegeest vertelt in deze casestudy met welke uitdagingen zij te maken heeft en welke rol Hak + Baak voor haar bedrijf vervult. Meer weten over onze diensten binnen de sector notariaat & advocatuur? Lees dan even mee in deze casestudy.

Onze specialist aan het woord

“Ik vind het een mooie taak om vrije beroepsbeoefenaren te begeleiden bij strategische keuzes, bedrijfseconomische afwegingen en het beheersen van de financiën. Niet alleen zakelijk maar ook in combinatie met het privéleven.”

Ad den Hoedt

Accountant

Wilt u als dienstverlener sparren met een deskundige? Vraag naar Ad.


Ad bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl