Sector
metaal & bouw

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de metaal & bouw sector. Dit noodzaakt de sectoren tot innovaties en (dikwijls) aanzienlijke investeringen. Maar wat zijn de beste keuzes die u als ondernemer kunt maken? Met onze uitgebreide sectorkennis voorzien we u van het beste advies.


Metaal & bouw en Hak + Baak

Hak + Baak fungeert als gesprekspartner en adviseur voor klanten in de metaal- en bouwindustrie. Samen met u blijven we continu nadenken over procesverbetering en over maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Hoe ziet de toekomst voor u als ondernemer eruit?

Hak + Baak ziet ondanks alle ingrijpende veranderingen op het gebied van regelgeving, ook mooie uitdagingen die ervoor kunnen zorgen dat u uw concurrenten het nakijken geeft! Enerzijds zorgt innovatie namelijk voor onderscheidend vermogen. Anderzijds zijn er volop kansen om producten en diensten te ontwikkelen die op lange termijn succesvol zijn. Dit vergt alleen wel een open blik en kennis van de markt.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Uitgelichte case


Forceertechniek koolmees bv

Heeft u een onderneming in de metaal- en bouwindustrie? Dan bent u bij Hak + Baak aan het juiste adres. We kennen de markt ontzettend goed en deze sectorkennis is onmisbaar bij het formuleren van de juiste strategie voor uw bedrijf.

Remco Koolmees staat aan het roer van Forceertechniek Koolmees en is daarmee de derde generatie. Samen met Hak + Baak heeft hij deze onderneming uitgebouwd tot wat het nu is! Benieuwd hoe dit avontuur is gegaan? Lees er alles over in de casestudy.

Onze specialisten aan het woord

“De complexiteit van deze sector spreekt ons erg aan. Er gebeurt momenteel zoveel. De veranderende milieu- eisen en de aangepaste wetgeving heeft veel impact op bedrijven in de metaal- en bouw industrie. Maar ook in positieve zin. Er liggen volop kansen die goed benut kunnen worden. Wij vinden het ontzettend leuk dat wij samen met de klant daar een zo goed mogelijke invulling aan kunnen en mogen geven. Wij zien het als een gezamenlijke weg naar het beste resultaat!”

René Stoker, René van Hoepen en Kees Ippel

Accountants

Heeft u als ondernemer in de sector Metaal & Bouw een vraag aan een accountant? Neem contact op met René.


René bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl