Sector
handel en dienst­verlening

In Nederland speelt handel een grote rol. Ten tijde van de Gouden Eeuw, maar vandaag nog steeds. We kunnen het niet helpen, handel zit in ons bloed!


Handel & Hak + Baak

De sector handel kunnen we simpel verdelen in groothandel en detailhandel. Beide sectoren hebben te maken met eigen specifieke uitdagingen en bedreigingen. Hoe speelt u als ondernemer daarop in? Heeft u genoeg kennis om de juiste strategie te bepalen en een onderscheidende propositie neer te zetten?

Hak + Baak kent de handelsmarkt door en door. We spreken uw taal en zijn uw ideale sparringpartner om samen met u uw handelsonderneming naar een hoger plan te tillen. Samen met u willen we kansen aanboren en benutten.

Hoe? We bieden:

  • Inzicht in omzet, voorraden en kosten

  • Goede branche-informatie

  • Rapportages van de data van uw onderneming in vergelijking met branchegegevens

  • Het verzorgen van uw gehele personeelsadministratie

  • Fiscale en juridische advisering

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Onze specialist aan het woord

“De sector handel is enorm divers en kent vele uitdagingen. Deze uitdagingen zijn voor de groothandel weer totaal anders dan voor de detailhandel. Ook de retail kent weer haar eigen specifieke problematiek. Dat maakt voor mij deze sector zo boeiend. Het is een dynamische markt, altijd aan veranderingen onderhevig. Aan ons de edele taak om u zo goed mogelijk mee te nemen in deze reis en te laten zien welke factoren en beslissingen doorslaggevend kunnen zijn voor uw onderneming. Samen met u als ondernemer zetten we ons in om de bedreigingen die de markt kenmerken, om te zetten in kansen. Kansen die werken.”

Bram Baak

Fiscaal & Notarieel jurist

Heeft u als handelaar of dienstverlener een vraag aan een accountant?
Neem contact op met Kees.


Kees bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl