Sector
food

Food wordt steeds belangrijker in ons leven. Nederland is één van de koplopers in deze sector. De foodsector is een sector die zich zo razendsnel ontwikkelt, en waar innovaties aan de orde van de dag zijn. Begrijpelijk, want voedsel en gezondheid spelen een zeer belangrijke rol in ons leven. Het is voor u als ondernemer bijna niet bij te houden!


Food & Hak + Baak

De foodsector is volop in beweging. Maar het zijn niet alleen de mondiale bedrijven die inspelen op de ontwikkelingen in deze sector. Ook het MKB is zeer betrokken bij de ontwikkelingen in de foodsector.

Het is essentieel om in te kunnen spelen op de behoefte van de consumenten; het herkennen en onderkennen van trends zijn zaken die veel aandacht nodig hebben. De concurrentie neemt toe, de bedrijfsketen blijft maar verder integreren en schaalvergroting zal in de toekomst leiden tot verdere integratie van de sector. Hoe gaat u om met deze ontwikkelingen? Is uw onderneming in staat om snel te kunnen schakelen en in te spelen op de veranderingen binnen de sector?

Hak + Baak adviseert en inspireert ondernemers binnen de foodsector. We denken mee met uw uitdagingen en voorzien u van een passend advies. Ook binnen deze sector ligt onze focus op het optimaal gebruik maken van subsidies en fiscale faciliteiten.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken?
Wij helpen u graag verder.


Onze specialist aan het woord

“Als specialist binnen de foodsector ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Jarenlang volg ik de laatste trends en leer ik bij over alle mogelijkheden op het gebied van innvoatie en duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat ik u van het juiste advies kan voorzien om te zorgen dat uw onderneming op de juiste manier anticipeert.”

René van Hoepen

Accountant

Heeft u vragen als ondernemer in de Foodbranche? Neem contact op met René.


René bekijkt uw organisatie over de hele breedte en zorgt ervoor dat juridisch, financieel en fiscaal advies goed op elkaar wordt afgestemd. Maak een plan voor de toekomst!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl