Arboloket

De regelgeving omtrent verzuim verandert continue. Als werkgever speelt u hierin een steeds grotere rol. Bent u op de hoogte van de rechten en plichten wanneer een werknemer zich ziekmeldt? Wat kunt u doen om verzuim te voorkomen?


ontdek onze 'plus'

Onze aanpak is gericht op direct contact met u én uw werknemer. We zien juist de uitdaging om samen met u en uw werknemer over de mogelijkheden tot werk te praten, ook wanneer er medische klachten zijn. U en uw werknemer hebben er tenslotte belang bij dat de juiste acties worden ingezet. Mede door de vroegtijdige inzet van onze deskundigen en adviseurs biedt het Arboloket een begeleidingstraject dat er op gericht is om (langdurig) verzuim te voorkomen.

Naast onze directe aanpak bieden wij u nog meer gemak. Wij hebben namelijk een koppeling gemaakt met uw salarisadministratie. U geeft dus heel eenvoudig de ziekmelding door via uw salarissoftware (www.loket.nl).

Onze specialist aan het woord

 “Ik streef ernaar om het beste uit mensen te halen. Mijn inspiratie is om de werkgever en de werknemer zo goed mogelijk bij te staan tijdens ziekte. Dit doe ik door te kijken naar de mogelijkheden i.p.v. de onmogelijkheden. Ook word ik erg enthousiast om samen met de werkgever te kijken hoe we verzuim kunnen voorkomen.”

Tineke van Iperen

Casemanager

Mogen wij samen met u zorgdragen voor gemotiveerde en gezonde werknemers?


Ga naar www.hetarboloket.nl of neem even contact op met David.

Overige services & diensten


Administratie en jaar­rekeningen

Bekijk

Estate planning voor vermogens­overdracht

Bekijk

With non- profit Accountancy

Bekijk
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl