De accountant die strategisch advies geeft

Heeft u ook behoefte een aan meedenkende accountant? Onze klanten kunnen vaak naast de reguliere diensten zoals de loonadministratie, jaarrekeningen en BTW-aangifte wel een strategische partner gebruiken!


ontdek onze 'plus'

Staat u bijvoorbeeld aan de vooravond van een complexe overname? Of wilt u advies over hoe u het beste uw BV’s kunt structureren? Welke investeringen zijn verstandig om eens goed naar te kijken? Of hoe kunt u het beste omgaan met subsidieaanvragen? Allemaal vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Op basis van een persoonlijke, lange termijn relatie staan we naast u. En samen maken we de juiste beslissing voor uw bedrijf. Gebaseerd op kennis van de sector, kennis van het hele financiële landschap en jarenlange ervaring in het vak.

Onze specialist aan het woord

“We kunnen geld en uw kostbare tijd besparen als we van tevoren goed hebben nagedacht over complexe vraagstukken. Bij een overname heeft u te maken met allerlei verschillende facetten. Doordat wij naast u staan, ontstaat er een sublieme samenwerking waar ambitie en ervaring samenkomen. Op die manier behalen wij het beste resultaat. Toewijding en persoonlijk contact staan hierbij centraal.”

KEES IPPEL

Accountant

Zoekt u een strategische partner?
Bel René.


Om ervoor te zorgen dat u de juiste strategische keuzes maakt voor de toekomst, gaan we graag met u in gesprek.

Waardemonitor, van data naar actie

Bij Hak + Baak kijken we verder dan alleen de cijfers. Het is onze expertise om data om te zetten naar duidelijke acties. We vertalen uw wensen, doelstellingen en financiële gegevens naar een gedegen advies. Zo kunt u de juiste strategie bepalen voor de toekomst. Om dit te verhelderen, hebben wij de Waardemonitor voor u ontwikkeld.

Inzicht in uw eigen organisatie is essentieel. Met onze Waardemonitor beschikt u over een overzichtelijk dashboard met onder andere:

  • Direct inzicht in het personeelsbestand
  • Relevante branche-informatie met behulp van Branche in Zicht (BIZ)
  • Uw eigen gerealiseerde cijfers met afwijkingen ten opzichte van de begroting
  • Allerlei specifieke bedrijfseigen prestatie indicatoren

Strategie voor de toekomst

Met onze Waardemonitor bieden we u de mogelijkheid om uw dashboard zo in te richten dat het past bij uw organisatie en werkwijze. U kunt uw financiële informatie invullen en deze aanvullen met uw eigen indicatoren. Om een juiste strategie voor de toekomst uit te stippelen, geeft onze Waardemonitor inzicht in mogelijke toekomstscenario’s. Een ideaal hulpmiddel om de juiste keuzes te maken.

Natuurlijk neemt Hak + Baak u mee in deze nieuwe wereld en geven we u tekst en uitleg waar dit nodig is. Samen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Abonneren
Volgt u ons al?
Contactgegevens

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht

0184 42 03 28 info@hakbaak.nl