HakBaak Skip Navigation Links
PLUSpunten
Diensten
Actueel
Cliƫntenportaal
Contact
Logo Hakbaak

Onze PLUSpunten

Pluspunten
Hak + Baak is een onafhankelijke organisatie. Wij leveren op hoog niveau fiscale advisering en beschikken over alle middelen voor een optimale dienstverlening. In welke levensfase uw organisatie zich ook bevindt. Groot of klein. Regionaal-, landelijk of internationaal. Dit kunnen wij realiseren door strategische samenwerking met gespecialiseerde partners. Dat maakt ons completer en wendbaarder dan menig groot accountantskantoor.

 

PLUSpunt: lidmaatschap SRA

Hak + Baak is aangesloten bij SRA, Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten. SRA biedt aangesloten kantoren vanuit een backoffice gedachte kennis, middelen en ondersteuning. SRA stelt stringente kwaliteitstoetsing aan haar leden inzake de professionaliteit van dienstverlening en advisering. Hierdoor profiteert u als klant van Hak + Baak van schaalvoordeel.


PLUSpunt: aandeelhouder SMA-Accountants

Wij participeren in SMA-Accountants NV, een landelijk werkende vennootschap van accountants specifiek gericht op het uitvoeren van omvangrijke audits. SMA Accountants NV heeft een landelijke dekking en richt zich op grotere ondernemingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties in het topsegment van de markt.
…. meer over SMA


PLUSpunt: samenwerking Match Plan Corporate Finance

Hak + Baak werkt intensief samen met diverse bureaus op het gebied van corporate finance. Vanuit ons SRA netwerk is er een intensieve samenwerking met Match Plan Corporate Finance. Match Plan adviseert en begeleidt haar klanten op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy-out, management buy-in, waardebepaling en financiering. De doelgroep is het nationale en internationale midden- en familiebedrijf.
…. meer over Matchplan


PLUSpunt: initiatiefnemer WITh accountants in non-profit

Als eerste organisatie in Nederland richt WITh zich volledig op fondsenwervende instellingen, goede doelen, stichtingen en verenigingen. De accountants en (belasting)adviseurs van WITh hebben een grote ervaring met non-profitorganisaties. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. WITh is een initiatief van Lansigt accountants en Hak + Baak accountants.
…. meer over WITh

PLUSpunt: cliëntenportaal Hak + Baak

Het online cliëntenportaal verschaft u toegang tot uw digitale dossiers, online boekhouden en online salarisadministratie(s). U heeft alleen maar een computer nodig en een internetverbinding. Onafhankelijk van uw werkplek kunt u via het optimaal beveiligde cliëntenportaal 24/7 uw gegevens raadplegen, invoeren en beheren.
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een demo en advies.


PLUSpunt: WTA/AFM vergunning

Aan Hak + Baak is een WTA-vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit houdt in dat Hak + Baak op grond van de Wet Toezicht Accountantsorganisatie (WTA) wettelijke controles mag uitvoeren. De AFM houdt toezicht op het gedrag van deze accountants-organisaties.


PLUSpunt: online loonadministratie

DGA pocket

Via het cliëntenportaal van Hak + Baak heeft u toegang tot loket.nl. Een zeer complete online applicatie waarmee u beveiligd via internet altijd en overal toegang heeft tot uw loon- en personeelsadministratie. Ook ondersteunende processen kunt u met loket.nl gemakkelijk uitvoeren, u bespaart tijd, kosten en reduceert de kans op fouten aanzienlijk. U kunt naar keuze uw administratie volledig zelf uitvoeren of geheel ofwel gedeeltelijk aan ons uitbesteden. 
Wilt u meer weten en een demo zien? Neem vrijblijvend contact met ons op.


PLUSpunt: horizontaal toezicht

Bij horizontaal toezicht gaat het om wederzijds vertrouwen tussen belastingplichtige en Belastingdienst. Daartoe heeft Hak + Baak een convenant met de Belastingdienst gesloten waarin is vastgelegd hoe partijen met elkaar wensen om te gaan. Meer samenwerken, minder achteraf controleren en meer zekerheid.

…lees de brochure over horizontaal toezicht

PLUSpunt: gespecialiseerd in DGA problematiek

DGA pocket

Onze fiscaal juridische adviseurs zijn met name gespecialiseerd in de problematiek rond de directeurgrootaandeelhouders (DGA). In uw DGA-functies als directeur, aandeelhouder, werknemer, heeft u te maken met continu veranderende wetten, regels en omstandigheden. Hak + Baak brengt jaarlijks een handige DGA-pocket uit waarmee u de ontwikkeling en de voet kun volgen.

….vraag hier de gratis pocket aan

Hak+Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht
Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht
T 0184 42 03 28
E info@hakbaak.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Klokkenluidersregeling
Klachtenregeling Verwerkersovereenkomst
twitter