HakBaak Skip Navigation Links
PLUSpunten
Diensten
Actueel
Cliƫntenportaal
Contact
Logo Hakbaak

Wat kan Hak + Baak u bieden?

Omdat de marktomstandigheden en de regelgeving voortdurend aan verandering onderhevig zijn werkt Hak + Baak continu aan het up-to-date houden van de dienstverlening. Enerzijds door permanente opleidingen en anderzijds door continue kennisuitwisseling met gespecialiseerde netwerkpartners.

De diensten van Hak + Baak:
Skip Navigation Links

WITh accountants in non-profit


Als eerste organisatie in Nederland richt WITh zich volledig op non-profitorganisaties, de goededoelensector, stichtingen en verenigingen. Wij zijn een klein bureau, dat veel dichter bij zijn klanten, bij u staat dan de grote advies kantoren.
WITh hecht aan goede relaties met de opdrachtgevers. Niet als ingehuurde kracht, maar als speler binnen hetzelfde team. Wij spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers. Niet alleen in financiële termen. Maar ook als het gaat om droomverwezenlijking. Om de vraag: waar doen we het voor? WITh weet wat zich in uw wereld afspeelt. Op realistische wijze is onze organisatie dan ook altijd voor u op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Voor u is het belangrijk, dat de giften en subsidies die aan u zijn toevertrouwd op de bestemde plaats terechtkomen en het gewenste effect sorteren. De donateurs verwachten niet anders van u. WITh wil u graag daarbij helpen, open en integer, eerlijk en transparant. De specialist die u verdient.

WITh is een initiatief van de twee gerenommeerde accountantskantoren Lansigt Accountants en Belastingadviseurs en Hak + Baak Accountants met een PLUS. 

WITh heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Sliedrecht.

www.withaccountants.nl

Hak+Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht
Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht
T 0184 42 03 28
E info@hakbaak.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Klokkenluidersregeling
Klachtenregeling Verwerkersovereenkomst
twitter
© koenders design