HakBaak Skip Navigation Links
PLUSpunten
Diensten
Actueel
Cliƫntenportaal
Contact
Logo Hakbaak

Wat kan Hak + Baak u bieden?

Omdat de marktomstandigheden en de regelgeving voortdurend aan verandering onderhevig zijn werkt Hak + Baak continu aan het up-to-date houden van de dienstverlening. Enerzijds door permanente opleidingen en anderzijds door continue kennisuitwisseling met gespecialiseerde netwerkpartners.

De diensten van Hak + Baak:
Skip Navigation Links

Uw administratie altijd op orde

Als u uw administratie eens per maand of kwartaal aanlevert, verwerken wij daarna uw facturen en bankafschriften in een overzichtelijke administratie. U kunt de algehele administratie dus uitbesteden, maar u kunt Hak + Baak ook inschakelen voor onderdelen. Zo kunt u uw administratie in eigen beheer verwerken en onze specialisten de jaarrekening laten controleren of samenstellen.

PLUS: naast een goed overzicht en een betrouwbare controle, kan Hak + Baak u ook verder helpen met inhoudelijke reflectie. De administratie levert immers interessante gegevens voor uw bedrijfsvoering. De cijfers zorgen zo voor informatie die u nodig heeft om uw onderneming te kunnen sturen. Onze medewerkers denken direct met u mee en geven u handreikingen voor de toekomst…

Zo kunnen wij voor u:

  • de financieringsbehoefte van uw onderneming beoordelen;
  • samen met u de begroting opstellen;
  • het beleid doorspreken;
  • en waar nodig kunnen wij nog interne specialisten inschakelen.

Hak+Baak
Stationspark 100
3364 DA Sliedrecht
Postadres
Postbus 327
3360 AH Sliedrecht
T 0184 42 03 28
E info@hakbaak.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer
Klokkenluidersregeling
Klachtenregeling Verwerkersovereenkomst
twitter
© koenders design